En_flag
Απλός Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 2004
Telesto_logo

ΤΕΛΕΣΤΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΠΕ

IT, Telecommunications, Consulting

W: http://www.telesto.gr

T: 2106541942

Τμήμα R&D

ΝΑΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή


Η ΤΕΛΕΣΤΩ λειτουργεί από το 2004, ως εταιρία περιορισμένης ευθύνης με έδρα στον Χολαργό – Αθήνα. Ο χώρος δραστηριότητας της ΤΕΛΕΣΤΩ περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις σε τεχνολογίες αιχμής και διακρίνεται για την τεχνογνωσία της σε τομείς όπως: λύσεων ΙοΤ & εφαρμογών «Έξυπνων πόλεων», σχεδιασμού/ ανάπτυξης/ παραμετροποίησης λογισμικού & εφαρμογών, ολοκλήρωσης ασύρματων & ενσύρματων δικτύων δεδομένων, ασύρματων δικτύων αισθητήρων, συστημάτων επιτήρησης/ απομακρυσμένης παρακολούθησης ενεργειακών/ υδάτινων πόρων/ υποδομών, λύσεων υποστήριξης εκκένωσης χώρων συνάθροισης κοινού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης κλπ.

Η ΤΕΛΕΣΤΩ έχει συμμετάσχει σε σειρά έργων που χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό τεχνικής εξειδίκευσης και απαιτούν σημαντική εμπειρία/καινοτόμα προσέγγιση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναλυτική παρουσίαση στο website της εταιρίας www.telesto.gr.

Κουλτούρα & Στόχος

Σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων μας και προάγουν την ποιότητα ζωής.

Ιστορία

Η ΤΕΛΕΣΤΩ ΕΠΕ ιδρύθηκε το έτος 2004 με έδρα την Αθήνα - Χολαργό και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Βραβεία & Διακρίσεις

• European Satellite Navigation Contest 2015 // Επελέγη ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρίες για την διεκδίκηση του ESA Special Prize (σύνολο 107 υποψηφίων)

• Innovate UK // Η πρόταση της επελέγη από την Carnival Cruise group στο πλαίσιο πρόσκλησης της R&D δράσης Innovate UK. Η Carnival Cruise group, κατέχει το 42% της παγκόσμιας αγοράς κρουαζιερόπλοιων

• EIT Digital Challenge // Επελέγη σαν μια από τις 9 καινοτόμες επιχειρήσεις (Scale-Ups) στον τομέα των Ψηφιακών Πόλεων, για να διαγωνιστούν στον τελικό EIT Digital Challenge finals

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Η εταιρία ΤΕΛΕΣΤΩ είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των νέων τεχνολογιών, με πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας στα γραφεία της στον Χολαργό.

Το συγκριτικό της πλεονέκτημα βασίζεται στο υψηλό επιστημονικό προφίλ του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας, όπως επίσης και στην εμπειρία διαχείρισης πολύπλοκων εμπορικών έργων και R&D (FP7, H2020). Οι εργαζόμενοι στην εταιρία θα έχουν την δυνατότητα να εμπλακούν σε πληθώρα έργων αιχμής, να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες, να συνεργαστούν με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παρέχεται δυνατότητα εξέλιξης τους με ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Τρόπος Πρόσληψης

Ανάρτηση αγγελίας (social media, career sites, Job Fair Athens ή άλλα workshops) και συνέντευξη υποψηφίων.

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Δημήτρης Δρακούλης – Διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και R&D
Δημήτρης Δρες – Γενικός Διευθυντής

Γιατί στηρίζει το JFA

To Job Fair Athens είναι μια διημερίδα καριέρας που απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών. Η ΤΕΛΕΣΤΩ στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία, που έχει σαν στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δίνεται δυνατότητα αλληλεπίδρασης των εταιριών με μεγάλο αριθμό σπουδαστών/ απόφοιτων, με στόχο την ενημέρωση εκατέρωθεν αλλά και την πιθανή συνεργασία μεταξύ τους.

Χρονιές στο JFA

1

Έδρα

YMHTTOY 62, 15561, ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Τόπος δραστηριότητας

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ

Δεξιότητες που απαιτούνται

IT & Software Developer, Engineer