Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 5 χρόνια

Στο Job Fair Athens, πέρα από τις πολυάριθμες εταιρίες που θα βρίσκονται εκεί για να τις γνωρίσεις,τις Ομιλίες, τα Panels και τα Corners, ένα μεγάλο  πλήθος από Workshops θα είναι επίσης διαθέσιμο, έτοιμο να σου προσφέρει το κάτι παραπάνω! Ετοιμάσου για μια πιο διαδραστική εμπειρία, που έχεις όχι μόνο να ακούσεις αλλά και να πράξεις εσύ ο ίδιος! Είσαι έτοιμος; Εάν ναι, δήλωσε συμμετοχή εδώ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1. Interview tips: How ready are you? (Πέμπτη 11/4, 11.00 - 12.30)
Και αν αγχώνεσαι στη σκέψη και μόνο μιας πιθανής συνέντευξης για απασχόληση, τότε δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις αυτό το Workshop! Να μάθεις εκ πρώτης όψεως, τα βασικά αλλά και όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέριες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

2. Η Τέχνη της Δημόσιας Ομιλίας. (Πέμπτη 11/4, 13.00 - 14.15)
Αναρωτιέσαι για το ποια στοιχεία είναι εκείνα που συνθέτουν έναν καλό ομιλητή; Θέλεις να πάρεις και εσύ χρήσιμες συμβουλές και υποδείξεις για το πως να εκθέσεις τον εαυτό σου με άνεση στο κοινό; Η ομάδα των theSPEAKERS, είναι εδώ, έτοιμη να σε κάνει άσσο σε κάθε είδους ομιλία!

3. ‘The Art and Craft of Resilience’. (Πέμπτη 11/4, 15.45 - 17.15)
Ένα διαδραστικό εργαστήρι διάρκειας 90 λεπτών για τη ψυχική ανθεκτικότητα, καθώς και την
αξιοποίηση αποτελεσματικών στρατηγικών προκειμένου να είμαστε ψυχικά ανθεκτικοί σε ένα
συνεχώς μεταβαλλόμενο και "προκλητικό" περιβάλλον.

4. Βιωματικό Σεμινάριο Διαχείρισης Χρόνου. (Παρασκευή 12/4, 11.00 - 12.30)
Αν είσαι, τώρα, από τους πιο αγχώδης αν νιώθεις συνεχώς την πίεση να σε βάλλει από παντού και να μην ξέρεις πως να ανταποκριθείς και τι στόχους να θέσεις. Αν ακόμα και αυτή η μεγάλη περίοδος λόγου σε άγχωσε. Αλλά και αν είσαι από εκείνους που έχουν ένα μικρό προβληματάκι με τον χρόνο τους, που όσο και αν το θέλουν δεν μπορούν να τον διαχειριστούν, τότε αυτό είναι το Workshop σου! Εδώ θα μάθεις από τους ειδικούς, όλα εκείνα που σου χρειάζονται, ώστε βγαίνοντας από την πόρτα της αίθουσας να ξεκινήσεις μια κάπως αλλιώτικη ζωή από πριν! Πιο οργανωμένη και αποτελεσματική! 

5. Η 360ο αξιοποίηση των Social Media στην Αναζήτηση Εργασίας. (Παρασκευή 12/4, 13.00 - 14.15)
Ένα Workshop για εσένα που θέλεις να μάθεις πως να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν το σπουδαιότερο brand στην ιστορία! Λάβε χρήσιμες συμβουλές για το πως να βελτιώσεις την παρουσία σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώσου για την σημασία και τα οφέλη του Networking. Και επειδή ξέρουμε πως το LinkedIn σε καίει εδώ και καιρό...θα μάθεις πολλά και για αυτό!


6. Project Management & How to Team Build. (Παρασκευή 12/4, 14.45 - 16.45)
Αν σε ενδιαφέρει να ακούσεις δυο λόγια για το Project Management, αλλά επειδή είσαι και από αυτούς που δεν τις μπορούν τις πολλές κουβέντες και θέλουν και λίγη δράση, τότε αυτό το Workshop είναι για σένα. Πάρε χρήσιμες συμβουλές από έναν ειδικό του είδους και μετά χαρτί και στυλό γιατί το Project που θα σου ανατεθεί να οργανώσεις θα είναι για γερά στελέχη!

*Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να έχεις κάνει προηγουμένως προεγγραφή και στην εκδήλωση, επίσης δωρεάν!