Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 5 χρόνια

                                                                         C:\Users\NAVI2.NAVIKEFI.000\Desktop\Casgpture.JPG

 

To YES Forum δηλώνει ένα ακόμα ηχηρό ΝΑΙ στο Θαλάσσιο Τουρισμό με τη διοργάνωση του YES to Sea Tourism Forum την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 , το οποίο θα λάβει χώρα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης των Posidonia Sea Tourism και ώρες 14.00 – 19.00.

 

Το YES Forum, είναι η πρώτη πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου μεταξύ των στελεχών Ναυτιλίας, του θαλάσσιου Τουρισμού και των νέων ανθρώπων που θέλουν να γνωρίσουν τους κλάδους αυτούς. Επιδίωξη των ανθρώπων του είναι η προσέγγιση και επαφή της νέας γενιάς - ήδη από τη σχολείο – με την ιστορία της ναυτιλίας και του τουρισμού μας. Τα συνέδρια του YES Forum λαμβάνουν χώρα υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Ναυτιλίας, Παιδείας, Τουρισμού και της πλειοψηφίας των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Στη θεματολογία συμπεριλαμβάνεται ο θαλάσσιος  τουρισμός, η κρουαζιέρα και το yachting στην Ελλάδα, τομείς ενδιαφέροντες όσο και κερδοφόροι, οι οποίοι προσφέρουν ευκαιρίες, από τις οποίες οι νέοι μας πρέπει να επωφεληθούν. Οι συμμετέχοντες για άλλη μια φορά θα έχουν  την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους πριν και κατά τη διάρκεια του Forum και να  συμμετέχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο με στελέχη του χώρου.

 

Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο Δημοσιογράφος από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - Μηνάς Τσαμόπουλος.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και φέτος τα  “Networking Corners” στα οποία στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας θα απαντήσουν ερωτήσεις και θα δώσουν κατευθυντήριες σε θέματα που αφορούν το Τεχνικό & Operations Τμήμα Ναυτιλιακής Εταιρείας, Startups, Καινοτομία & Τεχνολογία, Ναυτιλιακό Πλέγμα.

 

Κάντε τώρα τη δωρεάν εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο https://goo.gl/forms/L9nJxkY7DF0q1GnH2 και υποβάλλετε την ερώτηση που θέλετε να απαντηθεί στις  29 Μαΐου 2019.

 

Ευχή και ελπίδα του  YES FORUM, είναι ο διάλογος που ξεκίνησε στα πλαίσια του Posidonia Sea Tourism 2017 θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη συμμετοχή νέων που θα στηρίζουν το όραμα μας και θα συντελούν στην πραγματοποίηση των προσδοκιών μας.

 

 #say_yes #yes_to_sea_tourism

 

Υπεύθυνη Διοργάνωσης του YES to Sea Tourism Forum είναι η Δανάη Μπεζαντάκου, Concept Founder  του YES FORUM & CEO της ΝAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :+302106234000, +306945590030,  website: www.yes-forum.com

www.yes-forum.com

info@yes-forum.com