Δημοσιεύθηκε πριν πάνω από 9 χρόνια

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, οι επιλεγμένοι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας Accenture στην Κηφισιά, να συζητήσουν με τα στελέχη της και να ενημερωθούν για success stories, cases studies και real-time projects της.

Η εκδήλωσε ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου της Accenture, κ. Kυριάκου Σαμπατακάκη, και ακολούθησε η εισήγηση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Νικόλα Μοσχάτου ο οποίος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την ιστορία και την κουλτούρα της εταιρίας καθώς και για τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης μέσα στην Accenture. Ακολούθησε η εισήγηση της Manager του τομέα Communication-Τechnology -Media κας Γιούλης Τόλια, η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των υποψηφίων παρουσιάζοντας λεπτομερώς τον τομέα των Tηλεπικοινωνιών, ενώ η αυλαία έκλεισε με την εισήγηση της Recruiter Lead κας Αναστασίας Αναστασοπούλου,η οποία καθοδήγησε τους συμμετέχοντες για τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για να ενταχθούν στην ομάδα της Accenture.

Η μέρα συνεχίστηκε με ένα χαλαρό γεύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου στελέχη της εταιρίας μας συζήτησαν με τους προσκεκλημένους και απάντησαν στα ερωτήματά τους.