Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 9 χρόνια

To Job Fair Athens είναι κάτι παραπάνω από μία απλή ημέρα καριέρας! Υπάρχουν αρκετές  ευκαιρίες που σου δίνονται μέσα από την εκδήλωση μας. Πολλές από αυτές ξεκλειδώνονται εάν ανεβάσεις το βιογραφικό σου στην ιστοσελίδα μας!

Θα αναρωτιέσαι όμως, γιατί να το ανεβάσεις; Οι λόγοι για να ανεβάσεις το βιογραφικό σου είναι πολλοί, ωστόσο δεν είναι πάντα ξεκάθαροι. Ανεβάζοντας το ανοίγεις αρκετές νέες πορτές για το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία!

  • Οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, αποκτούν την ευκαιρία να σε βρουν μόνες τους!
  • Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα μας, οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να αναζητήσουν στοχευμένα άτομα με συγκεκριμένα κριτήρια. Για αυτό ανεβάστε το βιογραφικό σας σε μέχρι και 3 διαφορετικές μορφές, στοχεύοντας εσείς στις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν.
  • Οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να σε καλέσουν σε προσωπική συνέντευξη στο Job Fair Athens 2015, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ανεβάσεις το βιογραφικό σου ώστε να μπορούν να σε βρουν και να σε καλέσουν νωρίτερα από την εκδήλωση μας.
  • Οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να βρουν άτομα για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και πρακτικής που ανεβάζουν στις αγγελίες μας.
  • Δίνεις την ευκαιρία σε εταιρείες που αναζητούν άτομα για εργασία, να σε βρουν πριν αλλά και μετά το πέρας της εκδήλωσης. Οι συμμετέχουσες εταιρείες έχουν πρόσβαση για ακόμη 7 μήνες μετά την εκδήλωση.
  • Έχεις περισσότερες πιθανότητες να δεχθείς προσωπική πρόσκληση για μία από τις επισκέψεις, Visit Behind The Scenes, που θα πραγματοποιηθούν σε ορισμένες από τις συμμετέχουσες εταιρείες.
  • Μπορεί να δεχτείς προσωπική πρόσκληση για συμμετοχή σε συγκεκριμένο workshop μιας εταιρείας, ώστε να γνωριστείτε άμεσα στην πράξη.
  • Έχεις ένα καλό backup, σε περίπτωση που δεν σου φτάσουν τα εκτυπωμένα βιογραφικά που θα έχεις μαζί σου τις ημέρες της εκδήλωσης. Έτσι θα μπορούν οι εταιρείες να σε βρουν εύκολα και γρήγορα, ψάχνοντας το όνομα σου.
  • Είσαι “διαθέσιμος” 24 ώρες το 24ώρο. Έτσι αυξάνεις σημαντικά τις πιθανότητες να σε βρει μία από τις συμμετέχουσες εταιρείες και τελικά να βρεις δουλειά.

Κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, ανέβασε το βιογραφικό σου και κάνε το επόμενο βήμα!