Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 9 χρόνια

Έχετε σκεφτεί τη δυνατότητα να δουλεύετε για μια πολυεθνική εταιρία; Πως οι γνώσεις σας σε λογισμικό ανοιχτού κωδικά μπορούν να ενισχύσουν μια τεχνολογική δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο;

Η Upstream έχει εγκαθιδρυθεί ως μια πρωτοπόρα εταιρία στο χώρο του m-commerce και mobile marketing, προσφέροντας υπηρεσίες οι οποίες χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε 45 χώρες. Μεγάλο μέρος της δύναμης αυτής οφείλεται στην εξειδικευμένη πλατφόρμα και αποκλειστική τεχνολογία και τεχνογνωσία που διαθέτει για την προσφορά ψηφιακών εφαρμογών και υπηρεσιών μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις λειτουργίες και προσφερόμενες θέσεις εργασίας του τμήματος Engineering τo οποίo διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη εγκατάσταση postgress στην Ελλάδα και ένα συνολικό όγκο δεδομένων πάνω από 200 ΤΒ (terabyte). Καθημερινά οι DevOps και Software Developers αναπτύσσουν, συντηρούν και υποστηρίζουν την τεχνολογική πλατφόρμα της Upstream η οποία αποτελείται από εξατομικευμένα modules τα οποία διασυνδέονται με τα συστήματα των πελατών. Η ανάπτυξη του λογισμικού περιλαμβάνει μια ποικιλία από γλώσσες προγραμματισμού και αρχιτεκτονικές βασισμένες σε microservices και highly decoupled κατανεμημένα συστήματα.

Για συμμετοχή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.

Οι πρώτοι 40 υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια και θα αποστείλουν την αίτηση τους θα κληθούν να συμμετάσχουν στο workshop.

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής του workshop: Τρίτη 12/05/2015 στις 14:30-16:30.