Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 5 χρόνια

 

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2016 διοργανώνεται σεμινάριο με τίτλο ”CV & Interview Training’’ την Τρίτη 8 Μαρτίου και ώρα 11:00-14:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κτηρίου Διοίκησης (Πρυτανεία) της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου (ΕΜΠ).

Κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου σεμιναρίου, ο κ. Βίκτωρας Κούκης, Συμβουλευτικός Ψυχολόγος και στέλεχος του Γραφείου Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις τεχνικές σύνταξης ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, καθώς και την επιτυχημένη παρουσία και αντιμετώπιση μιας συνέντευξης.

Συγκεκριμένα, η θεματολογία του σεμιναρίου είναι η εξής:

  • Το Βιογραφικό Σημείωμα και η Συνέντευξη Επιλογής.

  • Το προσωπικό και επαγγελματικό προφίλ του υποψηφίου κατά την αναζήτηση εργασίας.

  • H απασχολησιμότητα του υποψηφίου στο σημερινό περιβάλλον της αγοράς εργασίας.

  • Η ακαδημαϊκή φοίτηση και οι δυνατότητες ανάπτυξης της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του υποψηφίου κατά την διάρκεια των σπουδών.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες και workshops που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του Job Fair Athens 2016 που θα γίνει στις 25-26 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο παρακαλώ συμπληρώστε την αίτηση. Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.  ​

Επισκεφτείτε την εκδήλωση και στο facebook.