Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

1-3 Απριλίου 2016,

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Μέγαρο Μουσικής)

 

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας και επαγγελματικού προσανατολισμού, με βασικό σκοπό την ενημέρωση των νέων για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον επιχειρηματικό κόσμο. Με 5 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης πορείας, το Πανόραμα αποτελεί μοναδική ευκαιρία εκπαίδευσης και networking για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά, καθώς φιλοξενεί τις πιο αξιόλογες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, με τη συμμετοχή 190 διακεκριμένων εισηγητών σε θέματα καιτονομίας και επιχειρηματικότητας.


Το Πανόραμα αποτελεί μια ολοκληρωμένη βιωματική εμπειρία για τους νέους, καθώς εκτός από τις εισηγήσεις που διοργανώνει, συνεχίζει και φέτος τον επιτυχημένο θεσμό των «Business Days». Κατά τη διάρκεια του τριήμερου, φοιτητές και απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα workshops, να συμμετέχουν ελεύθερα στις «συζητήσεις χωρίς ατζέντα» με τους εισηγητές που τους ενδιαφέρουν καθώς επίσης  και να λάβουν μέρος στις «συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης», όπου ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων παρουσιάζουν ποικίλες και ενδιαφέρουσες θεματολογίες.

Ένα συνέδριο αφιερωμένο αποκλειστικά στους νέους, ένα τριήμερο γεμάτο έμπνευση, δημιουργικότητα, διάχυτες γνώσεις και ιδέες, εξωστρέφεια και ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Το αναλυτικό προγραμμα θα το βρείτε εδώ: http://goo.gl/QLLSjC

Περισσότερα για τα Business Days μπορείτε να δείτε εδώ: http://goo.gl/lTFCtq

Για να κάνετε εγγραφή εδώ: http://goo.gl/zjmbWj