Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 8 χρόνια

Η ΣΙΔΕΝΟΡ, με θυγατρικές εταιρίες οι οποίες ασχολούνται με την παραγωγή, μεταποίηση και πώληση προϊόντων χάλυβα, είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία παραγωγής προϊόντων χάλυβα, με ηγετική θέση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη, στη συνεχή τεχνολογική βελτίωση και στην άριστη λειτουργία των μονάδων της την έχει οδηγήσει στη θέση αυτή.

Η εταιρία δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των εργαζομένων της, την ποιότητα, την παραγωγικότητα και την τεχνολογική υπεροχή. Χάρη στη δυναμική πολιτική της, προσελκύει και διακρατεί ικανά, παραγωγικά και αφοσιωμένα στελέχη.

Η ΣΙΔΕΝΟΡ διατηρεί την ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε όλες του τις δραστηριότητες. Ταυτόχρονα, διατηρεί αξίες προς τους εργαζομένους του, επιδιώκοντας να τους προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, καθώς επίσης και μια δημιουργική σταδιοδρομία με μακροπρόθεσμη προοπτική.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τους στόχους, τις διακρίσεις, τις προοπτικές που έχουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, αλλά και τα στελέχη που θα παρεβρεθούν στο Job Fair Athens 2016, δες εδώ: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/220