Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Η Johnson & Johnson είναι η εταιρεία που παράγει την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την φροντίδα της υγείας με πάνω από 265 εταιρείες σε 60 χώρες. Στην Ελλάδα η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1975 με ιατρικά & καταναλωτικά προϊόντα.

Το «πιστεύω» της Johnson & Johnson είναι ένα διαχρονικό σύστημα αξιών, το οποίο περιγράφει τις ευθύνες της εταιρίας απένταντι στους πελάτες, εργαζομένους, μετόχους, αλλά και προς την κοινωνία την οποία υποστηρίζει συνεχώς με ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας παραμένει η συνεχής ανάπτυξη και εκπαίδευση των ανθρώπων της. Οι άνθρωποί της επιλέγονται με αξιοκρατικό τρόπο, εκπαιδεύονται βάσει ατομικού πλάνου ανάπτυξης, αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους εντός και εκτός Ελλάδος, αμείβονται ανταγωνιστικά. Οι βασικές παροχές της εταιρείας στους εργαζομένους της περιλαμβάνουν ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα περίθαλψης και ασφάλειας ζωής, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα μέσω ταμείου επαγγελματικής ασφάλισης, επιδότηση σίτισης εντός εταιρείας, επιδότηση εξόδων γυμναστηρίου, επιδότηση για την αγορά εταιρικών προιόντων, πρόγραμμα υγείας και ευεξίας εργαζομένων.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα, τις διακρίσεις, τον τρόπο πρόσληψης της εταιρείας, αλλά και τις δεξιότητες που απαιτούνται από τους υποψήφιους εργαζόμενους, δες εδώ: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/218