Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Η Cognity είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην Ελλάδα, την Κεντρική & Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Μερικές από τις βασικές αρχές της Cognity είναι ότι η επιτυχία της βασίζεται στην επιτυχία των πελατών της, εκτιμά κάθε εργαζόμενο ως μεμονωμένο άτομο και παρέχει ένα περιβάλλον όπου μπορεί να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Eπίσης στην εταρεία εργάζονται όλοι μαζί ως ομάδες για να υλοποιήσουν το όραμά τους και να πραγματώσουν το όραμα των πελατών τους.

H Cognity θέλει να δουλέψεις σε αυτήν για να διακριθείς, να συμμετέχεις στα κορυφαία έργα της αγοράς, να επιτύχεις. Πρέπει να είσαι φιλόδοξος, δυναμικός, με ιδέες και όρεξη για δουλειά. Το ταλέντο βοηθά πολύ, αλλά άλλο τόσο βοηθάει η συγκέντρωση και η ομαδική δουλειά. Οι άνθρωποί της θέλουν να γίνεις μέλος της ομάδας τους και να επιτύχεις μαζί τους.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εταιρεία, αλλά και τα στελέχη που θα παρευρεθούν στο Job Fair Athens 2016, μπες εδώ: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/228