Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο Όμιλος ΟΤΕ απασχολεί περίπου 22.000 εργαζομένους σε 3 χώρες. Το ισχυρότερο ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα είναι οι άνθρωποί του. Στελέχη με άριστη τεχνογνωσία, επαγγελματική εμπειρία, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα, που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Για τους ανθρώπους του εξασφαλίζει ένα εργασιακό περιβάλλον που δίνει έμφαση στην ομαδικότητα, την επικοινωνία, την εξέλιξη των προσωπικών δεξιοτήτων και την επιβράβευση των υψηλών επιδόσεων.

Ένας από τους λόγους που κάνει κάποιον να θέλει να εργαστεί στην εταιρεία είναι το γεγονός ότι είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα, ένας από τους κορυφαίους Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ως μέλος της Deutsche Telekom προσφέρει ευκαιρίες καριέρας στους ανθρώπους σε ένα σύγχρονο, διεθνές εργασιακό περιβάλλον που επιβραβεύει τις υψηλές επιδόσεις, διασφαλίζει την ισότητα και προωθεί τη συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες, δες εδώ: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/238