Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Η Imerys Βιομηχανικά Ορυκτά Ελλάς Ανώνυμος Εταιρεία (πρώην S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε) είναι η ελληνική θυγατρική εταιρεία του διεθνούς Ομίλου ορυκτών και υλικών Imerys από το Φεβρουάριο του 2015.

Η Imerys μεταποιεί μια μοναδική ποικιλία ορυκτών, με σκοπό να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις (θερμική αντίσταση, μηχανική ισχύ, αγωγιμότητα, καλυπτικότητα, στεγανότητα κ.λπ.), οι οποίες είναι απαραίτητες για τα προϊόντα και τις παραγωγικές διεργασίες των πελατών της. Οι άνθρωποι του Ομίλου, συνδυάζοντας τεχνογνωσία και δημιουργικότητα, και ακούγοντας προσεκτικά τους πελάτες τους, ανακαλύπτουν νέες εφαρμογές και αναπτύσσουν λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, στο πλαίσιο μιας αποφασιστικής πορείας προς την υπεύθυνη ανάπτυξη.

Για την Imerys η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας σημαίνει, όχι μόνο προσλήψεις με στόχο νέες δεξιότητες, αλλά και εσωτερική διασφάλιση της ανάπτυξης και εξέλιξης της επαγγελματικής σταδιοδρομίας των ήδη εργαζομένων της. Η Imerys ευνοεί τη γρήγορη ενσωμάτωση των νέων εργαζομένων. Η διατήρηση μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας συμβάλλει στην ελκυστικότητα της Εταιρείας διασφαλίζοντας τη διαφορετικότητα και την πολυπολιτισμικότητα προσφέροντας πλούτο εμπειρίας και ταλέντου.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με την ιστορία, τα βραβεία και τις διακρίσεις της εταιρείας, αλλά και τα στελέχη που θα παρευρεθούν στο Job Fair Athens 2016, δες εδώ: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/242