Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Η 100mentors δίνει τη δυνατότητα σε νέους να έχουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο αποφοίτων του κόσμου. Τέσσερα κλικ και τρία λεπτά μετά την εκκίνηση χρήσης της πλατφόρμας οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν μέσω live chat και βίντεο με “πρότυπα” από τις δουλειές που πάντα ονειρευόνταν, αλλά και από σχολεία. Η Google, η Morgan Stanley, η McKinsey και η World Bank είναι μονάχα λίγοι από τους εργοδότες που βρίσκονται στην πλατφόρμα, ενώ το Harvard, το Stanford, το LBS, το MIT και το HEC είναι ένα δείγμα από τα 300 πανεπιστήμια που εκπροσωπούνται στην 100mentors.

Κάποιοι μόνο από τους λόγους για να δουλέψει κανείς στην 100mentors είναι το πακέτο αμοιβών που προσφέρει, η ολοκληρωμένη εκπαίδευση, οι επαγγελματικές προοπτικές ανάπτυξης, ο ζωντανός χώρος εργασίας, αλλά και η ευκαιρία να συνεργαστείς με εξαιρετικούς ανθρώπους στους τομείς τους και να παίξεις συντονιστικό ρόλο σε μια παγκόσμια ομάδα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την πλατφόρμα, τα βραβεία και τις διακρίσεις, καθώς και τη δυνατότητα πρόσληψής σου, δες εδώ: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/249