Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Στην ΙΛΥΔΑ πιστεύουν πως ο καλύτερος τρόπος για να αναδειχθεί μια εταιρεία πληροφορικής είναι να φροντίζει για τη διαρκή εξέλιξή της σε τεχνολογικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας της  η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στην ΙΛΥΔΑ χρησιμοποιούν τις  πιο σύγχρονες τεχνολογίες, παρακολουθούν τις νέες πρακτικές στο χώρο της ανάπτυξης προϊόντων λογισμικού και παράλληλα ενημερώνονται για τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους εξυπηρέτησης των πελατών τους. Έτσι καταφέρνουν να εξελίσσονται διαρκώς, να προσαρμόζονται στις τάσεις της εποχής και να παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών τους.

Για να το πετύχουν αυτό, επιλέγουν να στελεχώνουν την ΙΛΥΔΑ με δημιουργικά και παραγωγικά άτομα, που στόχο έχουν την διαρκή εξέλιξή τους, σε τεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Για να μάθετε περισσότερα για την ΙΛΥΔΑ, επισκεφτείτε την στο Job Fair Athens 2016 στο περίπτερο 222 στην Αίθουσα Β. Θα συζητήσετε τις δυνατότητες κατάρτισης που μπορεί να προσφέρει η ΙΛΥΔΑ στους νέους απόφοιτους, το πεδίο δράσης της εταιρείας, καθώς και ό,τι άλλο θα θέλατε να μάθετε για την ΙΛΥΔΑ.