Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Επενδύοντας σε νέα στελέχη με δυνατότητες και προοπτικές εξέλιξης, η ΑΒ υλοποιεί κάθε χρόνο το InternationalGraduateTraineeProgram. Το IGTP είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα της DelhaizeGroup που αφορά σε νέους ταλαντούχους υποψήφιους, απόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών και/ή με μικρή εργασιακή εμπειρία από διάφορες κατευθύνσεις όπως οικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων, πολυτεχνικές σχολές κ.α. Στόχος του προγράμματος είναι να χτίσει την επόμενη γενιά ηγετικών στελεχών του Group.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 18 μήνες, κατά τους οποίους τα στελέχη αναλαμβάνουν 3 έργα (projects) σε διαφορετικές διευθύνσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο να αποκτήσουν συνολική εικόνα της εταιρείας. Επίσης το πρόγραμμα παρέχει στους υποψήφιους:

  • Καθοδήγηση και συμβουλευτική καριέρας
  • Ατομικό πλάνο ανάπτυξης
  •  Αξιολόγηση της απόδοσης
  • Virtual ομάδες εκπαίδευσης
  • Trainees assigned buddy

Μετά το πέρας του προγράμματος τα στελέχη αναλαμβάνουν entry level διοικητικές θέσεις στις διευθύνσεις των κεντρικών γραφείων, αφού προηγουμένως έχουν αναπτύξει και ενδυναμώσει τις ηγετικές τους ικανότητες, τις ικανότητες διαχείρισης έργων (project management) και έχουν μάθει να λειτουργούν σε διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα και κουλτούρες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το InternationalGraduateTraineeProgram, μπορείτε να ενημερωθείτε από τα στελέχη της ΑΒ, τα οποία θα περιμένουν να σας γνωρίσουν στο περίπτερο 401 στις 25 & 26 Μαίου 2016.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει το Job Fair Athens 2016 με τη συμμετοχή της ως Χρυσός Υποστηρικτής! Την καλωσορίζουμε και θα χαρούμε πολύ να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να πεις τη γνώμη σου για την εταιρία απαντώντας το ερωτηματολόγιο αυτό: http://goo.gl/forms/xnMzE64JosqAsUNX2