Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 6 χρόνια

Η Cognity είναι ο ψηφιακός πάροχος των κορυφαίων οργανισμών τηλεπικοινωνιών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και λιανικών πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αφρική. Λόγω των μακροχρόνιων σχέσεών της με τους οργανισμούς αυτούς, έχει γίνει ο αξιόπιστος συνεργάτης σημαντικών οργανώσεων σε έργα IT, BSS και OSS, επιτρέποντας την ψηφιακή εξέλιξή τους.

Η ίδια έχει βραβευτεί με το "Oracle Applications Partner of the Year 2017", ενώ είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ISO 9001: 2008 για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αριστεία τους.

Από το 2005, Cognity παρέχει συστήματα, λύσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επίπεδο ΙΤ και επιχειρησιακών θεμάτων, προσδίδοντας αξία στους πελάτες της και μετατρέποντας τα οράματα τους σε αποτελέσματα. Η κύρια διαφοροποίηση της σε σχέση με άλλες εταιρίες είναι η ικανότητά της να κατανοεί τους πελάτες της κάθε επιχείρησης και την ανάγκη τους για κορυφαίες πωλήσεις, σε σχέση με καθένα από τα κορυφαία και παγκόσμιας κλίμακας προϊόντα που παρέχει.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.