Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 6 χρόνια

Ιδρυθείσα το 1964, η UniSystems είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής της Ευρώπης. Η παλαιότερη ελληνική εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα με μότο «ΙΤ Landscape Transformation. Accomplished» είναι μέλος του ομίλου Quest και στρατηγικός εταίρος τραπεζικών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οργανισμών δημοσίου, τηλεπικοινωνιακών παροχών και επιχειρήσεων. Με περισσότερα από 550 εξειδικευμένα στελέχη και θυγατρικές εταιρείες στο Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και τη Ρουμανία, η UniSystems επενδύει έμπρακτα στη διεθνή προοπτική της, επιδεικνύοντας εξαιρετική αξιοπιστία και ευρύ χαρτοφυλάκιο επιτυχιών και βέλτιστων πρακτικών.

Ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις που έχει κατακτήσει ενδεικτικά αναφέρονται οι πρόσφατες: Higher Growth Partner in Greece for 2015, Cloud & Data Center Solution Partner σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα 2017, 2018 - Cloud Provider (The Best VCSP Partner of the Year), Specialized Partner of the Year, Engineered Systems για την περιοχή της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης 2017 και Red Hat EMEA Stronger Together award 2017.

Ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η προσήλωσή της στην υπεροχή είναι οι τρεις θεμελιώδεις αρχές που χαρακτηρίζουν τη UniSystems στην αποστολή της για ανάπτυξη και πρόοδο μέσω της απρόσκοπτης διασύνδεσης της επιχειρηματικότητας με την τεχνολογία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.