Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 6 χρόνια

Η Core Construction είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης κτιρίων. Μέσω του μεγάλου εύρους των έργων και των κατασκευών της έχει αποκτήσει την εμπειρία που απαιτείται ώστε να προσφέρει στους πελάτες μας ποιοτικά έργα σε μικρό χρονικό διάστημα και με οικονομικό κόστος κατασκευής.

Η εταιρεία στελεχώνεται από μηχανικούς, με πολυετή κατασκευαστική εμπειρία και διακρίσεις στην Ελληνική αγορά, οι οποίοι πλαισιώνονται από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών. Αρχή για την εταιρεία αποτελεί η εύρυθμη συνεργασία τόσο μεταξύ των στελεχών όσο και μεταξύ των ευρύτερων συνεργατών, έτσι ώστε να αποτελέσουν όλοι μαζί την κινητήρια δύναμη για την εξέλιξη και την δημιουργία. Απόδειξη των ειλικρινών σχέσεων με τους πελάτες της είναι συνεργασίες που διαρκούν σε βάθος χρόνου και ξεπερνούν τα στενά όρια του εντολέα-αναδόχου, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες της προς αυτούς.

Η Core Construction αναζητά τη λύση μέσα από την απλότητα, ισορροπώντας ανάμεσα στην τεχνική αρτιότητα και την αισθητική υπεροχή.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία θα βρείτε εδώ.