Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 6 χρόνια

Η SiEBEN είναι μια Ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ειδικευόμενη στην Πληροφορική και τις Τηλεπικοινωνίες. Η εταιρία στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες ιδιωτικών και δημοσίων επιχειρήσεων σε αυτούς τους τομείς, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις με αυστηρά πελατοκεντρική φιλοσοφία. Μέσω της χρήσης των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών, της συνεχούς προσπάθειας για καινοτομία και της σημαντικής εξειδίκευσής της σε σύγχρονους τομείς της πληροφορικής, έχει αναδειχθεί μετά από 17 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας.

Έχει λάβει μεταξύ άλλων σημαντικές διακρίσεις, όπως Microsoft Country Partner το 2016 και το 2011 στην Ελλάδα, Cisco Meraki Partner of the Year 2017 και ΙT Excellence Award 2013, στην κατηγορία «Sales and Support Automation», Frigoglass.

Στόχος της SiEBEN ήταν από την αρχή της ίδρυσής της η τεχνολογική καινοτομία. Αυτό που  την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι η έλλειψη εφησυχασμού όσον αφορά τις εξελίξεις στο χώρο των τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

 

Μάθετε περισσότερα για την εταιρία εδώ.