Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 5 χρόνια

Ο καιρός πλησιάζει κι εσύ ακόμα αναρωτιέσαι, γιατί πρέπει να έρθεις στο Job Fair Athens; E, λοιπόν, σε αυτό το άρθρο θα βρεις την απάντηση!

 

 

 

Ένα βασικό όφελος που θα αποκομίσεις από τη φετινή σου συμμετοχή στο event είναι η δικτύωση. Μη ξεχνάς ότι μέχρι τώρα το Job Fair Athens έχει δεχτεί 148 εταιρείες και πάνω από 10.700 φοιτητές και αποφοίτους από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές! Έχεις, έτσι, τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με την εταιρεία που σε ενδιαφέρει, να ενημερωθείς για την αγορά εργασίας και πού ξέρεις… ίσως καταφέρεις να αποκατασταθείς επαγγελματικά. Για να το πετύχεις, όμως, αυτό χρειάζεται να έχεις ένα βιογραφικό ελκυστικό στους εργοδότες σου. Έλα, λοιπόν, στο Ζάππειο στις 11 & 12 Απριλίου, γιατί σε περιμένει το CV corner! Eκεί  το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα σου δώσει σε ένα προσωπικό ραντεβού extra tips για να βελτιώσεις το βιογραφικό σου. Το παρόν εκείνη την ημέρα θα δώσει, επίσης, το career in progress μέσω του οποίου θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις κατάλληλα το ηλεκτρονικό επαγγελματικό προφίλ σου στο Linkedin.

Όπως διάβασες και παραπάνω, την εκδήλωση θα πλαισιώνουν και αρκετές εταιρείες. Μέσω της συναναστροφής σου με αυτές θα κατανοήσεις καλύτερα τα market demands, δηλαδή τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και τα χαρακτηριστικά εκείνα που αναζητούν και ξεχωρίζουν οι εταιρείες σήμερα. Η διαδραστική εμπειρία που θα σου προσφέρουν οι ποικίλες ομιλίες, καθώς και τα Workshops, θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα, ώστε να αντιμετωπίσεις με έξυπνο τρόπο τις προκλήσεις πρόσληψης στην ιδανική θέση εργασίας. Και, τέλος, επειδή ξέρουμε πόσο αγχωτική είναι η διαδικασία της συνέντευξης, ειδικά, αν δεν έχεις εμπειρία, σου έχουμε τη λύση! Μην ξεχάσεις να περάσεις από τα Mock και Personal Interviews, για να δοκιμάσεις τον εαυτό σου και λάβεις εξατομικευμένα tips για τη βελτίωσή σου από ομάδα ειδικά καταρτισμένων ατόμων.

Σε περιμένουμε, λοιπόν, στις 11 & 12 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο να ζήσουμε μαζί αυτήν την μοναδική εμπειρία της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας! Κάνε την προεγγραφή σου δωρεάν εδώ

 

Θεοδώρα Τσεκούρα.