Δημοσιεύθηκε πριν πάνω από 10 χρόνια

Το νέο video του Job Fair Athens 2014 είναι έτοιμο!

Οι προετοιμασίες για το Job Fair Athens 2014 έχουν  ξεκινήσει και η αρχή είναι πολλά υποσχόμενη! O πρώτος μας υλικοτεχνικός υποστηρικτής, οι Boo Productions, ανέλαβαν όχι μόνο  την μαγνητοσκόπηση αλλά και το σενάριο, την σκηνοθεσία όπως και την ανάθεση του voice over στον Γιάννη Ζουγανέλη. Τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και την καλή διάθεση που είχαν να συμβάλουν στην ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού Job Fair Athens!

Το Σάββατο 5/10/13 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα το ΠΑ.ΠΕΙ. μας φιλοξένησε για τα γυρίσματα. Σύσσωμο το συνεργείο των Boo, με σκηνοθέτη, φωτογράφο, βοηθό παραγωγής, κάμερες και πράσινα πανιά κατεύθασαν στο αμφιθέατρο που μας παραχωρήθηκε και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Φυσικά δεν θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς την συμμετοχή 20 εθελοντών ( και αρκετών φοιτητών του ΠΑ.ΠΕΙ. που στα διαλείμματά τους συνέβαλλαν και αυτοί με την σειρά τους στα γυρίσματα) που ομολογουμένως ήταν άξιοι για oscar!

Στόχος του νέου βίντεο είναι ο κάθε επισκέπτης να μπορεί με σύντομο και δημιουργικό τρόπο να μάθει τι κάνουμε και να μπει εύκολα στο Job Fair Athens spirit.

Kαι αυτή ήταν μόνο η αρχή! Stay tuned, τα καλύτερα έρχονται!!!