Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 10 χρόνια

Σου αρέσουν οι προκλήσεις; Ψάχνεις ευκαιρία για να ξεχωρίσεις; Δείξε τι αξίζεις και ξεκίνησε μια καριέρα υψηλών προδιαγραφών στον φυσικό  ηγέτη  της  Ελληνικής  ασφαλιστικής  αγοράς την  ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή στο πιο καινοτόμο σεμινάριο στους οικονομικούς κύκλους και διεκδίκησε την ένταξη  σου στην οικογένεια του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού οργανισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

http://goo.gl/7fgT1B

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαϊου στις 14:30κατά την διάρκεια του διημέρου του Job Fair Athens 2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες! Οι συμμετέχοντες που θα επιλεγούν θα καθοδηγηθούν ώστε να βρούν την θέση που τους ταιριάζει στην αγορά εργασίας ενώ ταυτόχρονα θα εξασκήσουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες & τις ικανότητες τους στις πωλήσεις! 

Μην ξεχνάς , η συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική σου εξασφαλίζει ξεκάθαρες προοπτικές οικονομικής και επαγγελματικής ανέλιξης μέσω της καθοδήγησης από έμπειρους και καταξιωμένους Managers, διαρκούς εκπαίδευσης από διακεκριμένους εκπαιδευτικούς φορείς, καθώς και προσφέροντας υποστήριξη  ανάπτυξης Πελατολογίου και πλήρες backoffice μηχανογραφικό σύστημα.

Πάρε το μέλλον στα χέρια σου, η επιτυχία είναι Επιλογή!