Δημοσιεύθηκε πριν πάνω από 10 χρόνια

Το Job Fair Athens 2014, η μεγαλύτερη διημερίδα καριέρας από φοιτητές για φοιτητές και νέους απόφοιτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών, έρχεται και φέτος για να συμβάλλει με τον τρόπο του στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας. Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία, με 2.500 επισκέπτες και 42 εταιρείες, οι διεργασίες για την οργάνωση αυτού του μεγάλου event από την οργανωτική επιτροπή έχουν αρχίσει εδώ και δύο μήνες. Χρειαζόμαστε όμως και εσάς, που θέλετε να γίνεται μέλος και να εξελιχθείτε μέσα από αυτό το θεσμό!

 

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε εσείς, ποικίλλουν καθώς για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχουν δημιουργηθεί πολλές ομάδες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε. Γενικά, οι ομάδες αυτές χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες και είναι οι ακόλουθες:

  1. Public Relations: Σε αυτή την κατηγορία, ανήκουν 5 ομάδες που έχουν στόχο την προώθηση της εκδήλωσης σε:

    1. φοιτητές και νέους απόφοιτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών

    2. φορείς και οργανισμούς που μπορούν να βοηθήσουν στη προσέγγιση εταιρειών (πχ επιμελτηρία) και

    3. ΜΜΕ με στόχο να αναπτυχθεί το γενικό awareness της εκδήλωσης.

  2. Fund Raising: Σε αυτή την κατηγορία, ανήκουν οι ομάδες οι οποίες θα προσελκύσουν τις παρακάτω κατηγορίες ώστε να συμμετάσχουν στην εκδήλωση:

    1. εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό

    2. startups που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα

    3. πανεπιστήμια που έχουν θέσεις εργασίας σε εργαστήρια ή διδακτορικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό

    4. φορείς και προγράμματα που έχουν θέσεις εργασίας για φοιτητές και νέους απόφοιτους.

Η επικοινωνία θα γίνεται τηλεφωνικά ή με προσωπικές συναντήσεις!

 

Σε πρώτη φάση, εσείς μπορείτε να δηλώσετε σε αυτή την φόρμα αν θέλετε να συμμετάσχετε στην διοργάνωση της εκδήλωσης μέχρι την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013. Σε δεύτερη φάση, θα γίνει παρουσίαση του Job Fair Athens και ανάλυση όλων των ομάδων που μπορείτε να βοηθήσετε. Τέλος, σε τρίτη φάση, θα συμπληρώσετε μια δεύτερη φόρμα όπου θα δηλώνετε σε ποιά ακριβώς ομάδα θέλετε να συμμετάσχετε και με ποιόν ρόλο, ως εθελοντής ή ως συντονιστής μιας ομάδας.

 

Για οποιαδήποτε απορία έχετε ή για διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.